FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

FGC, ONCE i la seva Fundació col·laboren a favor de l’accessibilitat de totes les persones

Barcelona, 17 de enero de 2017

Les entitats s’han unit per promoure l’accés a qualsevol espai, la pràctica esportiva i el turisme per persones amb mobilitat reduïda. FGC es compromet a fomentar l’ocupació i la integració en tots els seus àmbits de treball.

FGC inicia les obres de rehabilitació del pas de vianants del pont de la riera d’Òdena

Barcelona, 10 de enero de 2017

Entre el 10 i el 31 de gener el pas per a vianants quedarà tallat pels treballs de rehabilitació. Les obres permetran millorar les condicions de seguretat i la comunicació entre els municipis d’Igualada i Vilanova del Camí.

Els Reis d’Orient arriben amb FGC

Barcelona, 3 de enero de 2017

La tarda del dia 5 de gener Ferrocarrils portarà els Reis d’Orient a diverses estacions de la xarxa ferroviària. La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé també rebran els Reis Mags amb les populars xocolatades i baixades de torxes.

FGC adjudica i inicia treballs a la línia Barcelona-Vallès per un import de 4,1 milions d’euros

Barcelona, 2 de enero de 2017

Ferrocarrils de la Generalitat iniciarà les diferents actuacions el proper 3 de gener amb la renovació integral de la via que travessa Collserola. Les obres s’emmarquen dins el constant procés de manteniment i actualització d’actius que duu a terme FGC per garantir un servei de qualitat als seus usuaris.

FGC ofereix servei ininterromput la nit de Cap d'Any

Barcelona, 27 de diciembre de 2016

La nit de Cap d’Any hi haurà servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Sarrià), L7 (Av. Tibidabo), L12 (Reina Elisenda) i L8 (Molí Nou). Fins el 8 de gener s’aplicaran els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès.

El projecte “El meu tren” guanya la 1a edició del concurs FGCHackapp

Barcelona, 21 de diciembre de 2016

Aquesta aplicació destaca especialment per integrar de manera òptima tots els serveis de transport ferroviari de Catalunya. La iniciativa vol promoure la creativitat al voltant de l’ús de l’Open Data, creant aplicacions mòbils que permetin enriquir l’experiència de viatge dels clients de Ferrocarrils.

Modificació del servei a les línies d’FGC durant les festes de Nadal

Barcelona, 19 de diciembre de 2016

Entre el 23 de desembre i el 8 de gener s’aplicaran els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès. La nit de Cap d’Any hi haurà servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Sarrià), L7 (Av. Tibidabo), L12 (Reina Elisenda) i L8 (Molí Nou). El 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00 hores a totes les línies.

FGC i el Centre Excursionista de Catalunya promouen el combinat tren i excursionisme

Barcelona, 14 de diciembre de 2016

Les dues entitats s’han unit per impulsar l’activitat física i l’acostament al medi ambient. Els bitllets combinats inclouen el desplaçament amb Ferrocarrils, excursions al Parc de Collserola, al parc de Montjuïc i a Montserrat.

Rull: "L'arribada del tren a les Planes és l'exemple d'una història d'èxit"

Barcelona, 28 de noviembre de 2016

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha presidit l’acte central del centenari de l’arribada del tren a les Planes. A l’estació s’ha batejat una unitat amb el nom de l’enginyer Carles Emili Montañés, impulsor de la connexió de Barcelona amb el Vallès.

L'ONCE dedica un cupó al centenari de l'arribada del tren a Les Planes

Barcelona, 22 de noviembre de 2016

Més de cinc milions de cupons portaran la imatge de la centenària estació de Ferrocarrils. FGC també ha batejat un tren amb el nom de l’expert en transport ferroviari Lluís Bruguera.

L'exposició del centenari del tren a Les Planes arriba a la Casa Orlandai i al Centre Cívic L'Elèctric

Barcelona, 21 de noviembre de 2016

L’exposició gràfica recorre els 100 anys d’història de la línia Pl. Catalunya-Les Planes. L’acte central de la commemoració del centenari serà el 28 de novembre a l’estació de Les Planes.

Els trens turístics d'FGC tanquen el 2016 amb més de 28.000 passatgers

Barcelona, 17 de noviembre de 2016

El Tren dels Llacs supera el balanç del 2015 (98,89%) i tanca el 2016 amb un índex d’ocupació del 99,08%. El Tren del Ciment ha tancat la temporada aquest cap de setmana amb 21.208 visitants, 540 passatgers més que al 2015.

FGC participa en l’Smart City Expo amb la 4a edició de l’Smart Train Day

Barcelona, 17 de noviembre de 2016

Els equips participants en el concurs d’aplicacions mòbils FGCHackapp han mostrat els prototips en els què estan treballant. L’aplicació per a mòbils d’FGC també ha presentat novetats al fer-se totalment accessible a les persones amb discapacitats visuals.

Tall de servei entre Masquefa i Igualada per obres de millora a l'estació de Piera

Barcelona, 14 de noviembre de 2016

Els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de novembre quedarà interromput el servei de trens entre les estacions de Masquefa i Igualada de la línia Llobregat-Anoia. FGC oferirà un servei d’autobús substitutori per garantir la mobilitat dels viatgers.

Nous bitllets combinats per visitar Catalunya en Miniatura amb FGC

Barcelona, 11 de noviembre de 2016

Les noves opcions inclouen poder visitar, a més del recinte de maquetes, el Bosc Animat i realitzar activitats escolars. Els bitllets inclouen el viatge amb Ferrocarrils, el desplaçament amb autobús Soler i Sauret fins al parc i l’entrada al recinte.